dilluns, 13 de març del 2017

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DELS TREBALLS DEL PROJECTE "PUNT DE PARTIDA" AL MAMT, 13 MARÇ DEL 2017

Avui 13 de març s'ha dut a terme la inauguració de l'exposició dels treballs dels alumnes de 2n de batxillerat d'arts plàstiques, en relació al projecte Punt de Partida, al Museu d'Art Modern de Tarragona. Aquí teniu el link per si voleu saber més d'aquest projecte:



La mostra comprèn un total de 13 propostes de reinterpretació de l'obra de l'Albert Macaya exposada al MAMT (Sense títol -2000) que es podran veure a la sala d'art contemporani, al costat de la peça esmentada que s'ha agafat de referència, fins el diumenge 20 de març. El projecte Punt de Partida, neix com a projecte de col.laboració entre el nostre centre i el museu, de la mà de l'equip pedagògic d'aquesta institució, la Marissa i la Núria. Avui doncs, els alumnes, acompanyats per pares i familiars ens hem trobat a la Sala d'Actes del Museu per a inaugurar aquesta mostra. Allà la directora del MAMT, Rosa M. Ricomà, ha fet la presentació de l'acte, agraïnt la tasca duta a terme pels alumnes i el seu equip pedagògic, tot emplaçant a les famílies a visitar un museu que és viu i ple de continguts. Seguidament s'han visionat els vídeos resum del projecte (links: vídeo 1 / vídeo 2), i hem recorregut el museu fins a arribar a la sala d'exposicions on hi ha l'obra de l'Albert Macaya. Allà alguns alumnes han compartit amb nosaltres la seva experiència i la lectura personal de la seva interpretació. Aquest ja és el 3r projecte que fem amb el museu, i esperem seguir treballant amb ells el proper any amb nous alumnes, noves idees i nous artistes referents. Aquest tipus de projectes que van més enllà de l'aula són una oportunitat única per als estudiants, ja que prenen posició respecte el món artístic, experimenten amb un camí propi dins l'expressió plàstica i es plantegen preguntes, idees, conceptes que els defineix com a persones, que els ajuda a plasmar pors, angoixes, il.lusions, esperances, i a més aprenen moltíssim sobre artistes de l'entorn proper, com és el cas de l'Albert Macaya. El fet que el museu els obri les portes i possibiliti una exposició dels seus treballs és tot un repte i una experiència que marca positivament als estudiants d'arts plàstiques. Per tant, com a centre, volem agraïr al museu que això sigui possible.

Tot seguit us passo fotos de l'acte. Recordeu que la mostra romandrà oberta fins el diumenge 20 de març! No us la podeu perdre!





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada